Du blir vad du tänker!

Oturen har förföljt mig hela veckan, blev bl.a försenad till jobbet igår och en massa annat smått som gått på tok. men nu har jag bestämt mig för att vända på steken!! Och jag vet precis varför jag haft så dålig vecka.
Svar: För att jag förväntat mig det! Så enkelt är det. Jag inser nu att jag flera ggr i helgen både tänkt och sagt "Åh, nästa vecka kommer bli så tung/jobbig..blabla". (Då jag slutar så sent varje dag och massa som borde göras m.m). Och redan från måndagen började den ena oturliga händelsen dyka upp efter den andra! Jag tror fullt och blint på The secret. Läs boken eller se filmen HÄR.
 
 
The secret = lagen om attraktion. Det du tänker, drar du till dig kort sagt.
 
Jag fick nys om den här boken när jag som mest behövde den och OSKÄMTAT: Över en natt blev jag en helt ny människa! Det var som magi! Inget annat hade hjälpt hur jag än försökte. Hemligheten är att alltid vara tacksam och positiv och du drar till dig mer av detta till ditt liv. Jag började praktisera detta dagligen riktigt överdrivet ;) Jag bestämde mig för att få alla mina önskningar att slå in genom att vara tacksam för allt. Det kanske låter som en kliché men en massa bra saker hände hela tiden. Alla människor var så himla trevliga och folk kom fram och talade med mig på stan. Ted började sova på kvällarna och jag fick helt plötsligt mkt mer egentid. Vi fann den perfekta tomten för oss genom konstiga händelser (vi hade egentligen siktat in oss på en annan tomt innan) och husbygget fick sin början. Jag hade bara 2 dagar jobb i veckan då jag började jobba i augusti och jag önskade mig heltidsjobb eller 4 dagar i veckan på mitt jobb. Jag tänkte på hur tacksam jag skulle vara om jag fick det. Jag hade dock ingen aning om hur det skulle gå till, men försökte låta universum sköta den biten, som det står i The secret. Och BAM!! Nu har jag jobbat 4-5 dagar i veckan ända sen september kanske. Bara genom att vikariera andra! Och vi är ett litet dagis,med endast 2 avdelningar, kanske skall tilläggas. Nu har jag ännu inte utbildat mig inom kost & hälsa eller rest till Karibien och simmat med delfiner, ej heller upplevt äkta cowboys i den riktiga vilda västern. Men just nu är inte rät ttillfälle för dessa drömmar, men de kommer att bli uppfyllda dom med ska ni få se :)
 
Ja, jag vet vad många av er tänker nu. Vilken fjolla! ;) Men jag tror verkligen på detta, trots att jag inte gör rätt hela tiden, alltså tänker positivt och är tacksam för allt. Men när jag kommer på mig själv att vara sur och stressad  och negativ och ser vilka konsekvenserna blir, så brukar jag ändra sinnesstämning ganska snabbt och så blir allt bra igen! :) Jag mår bra av att tro på detta iaf och det är viktigast!
 
Btw: Jag pillade lite på kameran idag och fick till en helt okej bild! Iaf om man jämför med de andra bilderna här på bloggen :)  Så nu ska här dokumenteras! :)
 

Klättrar på köksbordet före sängdags. Ajja bajja ;)
 
Nu Blacklist och god natt! Sen HEEEELG <3
 
 
 
 
 


Kommentarer
Nina Bagge

Jag tror absolut att det stämmer det du skriver, tack för påminnelsen! :) alltid kul att höra när det går bra för någon!! Kram!

2013-11-23 @ 08:10:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0