Long time - no see (writing)

 
Heeej! Länge sen sist , jag veeet! Verkar som att några saknat mig eftersom ni kikat in de senaste dagarna trots att jag inte skrivit på flera veckor. :) Nice nice :)
 
Förklaringen till min lilla paus är att Ted blev ordentligt sjuk och febrig, öroninflammation m.m 3 gånger efter varandra och allt kändes jättejobbigt, vi sov så dåligt och var trötta och sura alla tre och knepigt med jobbet och skötare och sådär. Mycket extra att tänka på bland all annan ruljans här. Då kändes bloggen som ett ont måste och jag ville bara strunta i den helt en stund. Men efter regn kommer ju alltid solsken! Och tur är väl det :D Men jag skriver enbart för min egen skull och kommer aldrig att be om ursäkt för att jag inte uppdaterar här. Vill man veta nåt om mig/oss så finns det alltid telefon och dörren står alltid öppen :)
 
Jag har överlag använt datorn mycket mindre den senaste månaden, och det har varit riktigt skönt och kul att göra andra saker! Lite träning som jag kämpar med att få till regelbundet (går sådär :P), flera besök i lekparker, jag har fyllt 29 år, träffat min "idol" (:P) Maria Montazami (Kan ni tänka er att jag lagt in en bild av henne på mitt visionboard innan jag hade alls några aningar om att hon skulle komma till Active expo mässan? :)) The secret ;)
 
 
Igår hade vi kalas för vår älskade Ted som fyller 2 år nu på tisdag :) Gick vilt till, när kusinerna kom igång, hihi. Och stort tack till mamma, pappa och svärmor för all hjälp med bakande och allt. Jag hade så fullspäckad vecka att jag verkligen behövde all den hjälp som erbjöds för att det skulle bli nåt kalas överhuvudtaget! TACK<3
 
 
 
Därefter blev det middag och utgång på kvällen med 5 andra girlz och vi hade riktigt skoj! Så skoj att jag inte hade en enda tanke på att använda kameran som låg i handväskan. Jaja, man ska ju leva i NUET :)
 
Känns som att livet leker just nu och i påsk får vi umgås med mera vänner och idag har Matti och hans mosters man börjat montera ihop vårt KÖK!!! Det har jag väntat på mest av allt ;) Kommer bli så snyggt att jag knappt vågar tänka på det :) Här är en liten sneak-peak :) Vi har tänkt säga upp lägenheten 1:a maj och det betyder att vi ska ha flyttat innan 1:a juni!!! Hoppas att det blir så.
 
 
Det var allt för idag ;)
 
Nu blir det söndagsfilm! Vad vet jag ej, kanske Straw dogs?
 
 
RSS 2.0