Helgens frullar och MaxiFun!

 
Ligger efter med recept-update ;) Så här kommer  helgens frukostbilder åtm!
 
Fredag:
 
Färsk mango (YUM!), grekisk yoghurt och en topping bestående av kokosflingor, quinoapuffar och torkade mullbär. + hembakat fröknäcke med sallad och ägg (recept kommer)
 
Lördag:
 
 
Snickersgröt med jordgubbar, banan, kokosgrädde, quinoapuffar och mullbär. Ett kokt ägg.
 
Söndag:
 
Naturell + lite grekisk yoghurt med kanelstekt äpple och banan, chokladjordnötssås (blandade 1 msk choklad-jordnötssmör med lite mandelmjölk till rinnigare konsistens, in i mikron ca 20 sek) + torkade bananchips, mandelfln, quinoauffar och mulbär. + hembakat fröknäcke.
 
Frukost - dagens bästa måltid! :D
 
Idag har jag och Ted prövat på det rätt nyöppnade Maxifun som är ett inomhus-lekland, tillsammans med Annika och Arvid från vår mamma-barngrupp. Ojojojj vad kul de två 2,5-åringarna hade i bollhav, rutschbanor m.m :) Dit ska vi absolut åka igen. Ja, att få till ett icke-suddigt foto var inte de lättaste, dessa hann jag ta och så var kamerans batteri slut. Typiskt ;) Nå, nästa gång!
Hopp, hopp :)
 
Och pappsen kom hem inatt :) Ikväll har vi varit och köpt badrumsdörr, gardinstänger till vardagsrummet och en "tillfällig" vardagsrumsmatta. Och ätit kalops med potatis :) Ibland längtar man bara efter riktig husmanskost :)
 
Nu blir det kramar i soffan och några avsnitt Svenska hollywoodfruar !
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Kajsa

ÅH vilken mysig och GOD blogg :) jag blir stammis här inne hihi!!
Ha en fantastisk dag!! Kram

2014-10-28 @ 06:47:13
URL: http://namsi.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0